top of page
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Vault House Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects

Vault House
The Grove, Ealing

 

We were asked to design the complete refurbishment and partial remodelling of a Victorian house to create combined live, work, and play spaces for a family of three. Throughout our discussions, the clients' deep appreciation for art and their mixed European and Japanese heritage played a significant role in shaping the design, particularly in exploring the perception of space. We also spent a long time discussing the needs of their little one, their cooking preferences and contemporary ideas of comfort.

To read more, please download our project sheet here.

Architect                       

Unagru Architecture Urbanism

Structural Engineer      

Structure Made Easy

Contractor

Expand and Build

Joinery

Progetto 172

Photographer

Nick Dearden

Completion year    

2023

Area                       

170 sqm

Project budget       

< £500,000

bottom of page