top of page
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects
Coleherne Court Ealing Ecology Sustainability Contemporary Residential Architecture Unagru East London Architects

Enfilade
Coleherne Court, London

 

Off the Old Brompton Road in Earl’s Court, Kensington, the apartment block Coleherne Court was built in the early 1900s with elegant red brick and Portland stone features. One would think of its spacious flats with elaborative decorations and ornaments, where Diana used to live in the building. When we were appointed by the client to refurbish an existing three-bedroom flat, our take in designing our client’s flat was to create a comfortable space embracing the advantages of natural light ventilation with a light material palette. The main design intervention was to unify the kitchen, living and office spaces into an open ‘gallery’ without doors or corridors with delicate and minimalist craftsmanship details. 

To read more, please download our project sheet here.

Architect                       

Unagru Architecture Urbanism

Structural Engineer      

Fidler Associate

Mechanical Engineer

Electricus Limited

Contractor

House UP

Joinery

Progetto 172

Photographer

Mariell Lind Hansen

Completion year    

2023

Area                       

135 sqm

Project budget       

Undisclosed

bottom of page