IMG_08
IMG_08

press to zoom
IMG_31
IMG_31

press to zoom
091_02
091_02

press to zoom
IMG_08
IMG_08

press to zoom
1/28

The Colander

We met the clients at our Richmond Open House and immediately clicked. Lesley and Alan were looking to extend and brighten their kitchen, which was confined behind a semi-transparent lean-to. We managed to provide a solution that creatively increased the brightness not only in the kitchen but also in the dining area and the adjoining corridor. 

2017-18

Status:

Completed 2018

The Victorian terraced house had a very long and dark entrance hall and corridor, leading to the bright rear room and the garden. The side extension provided the opportunity of bringing light to the middle of the ground floor, the furthest point from any window. We designed the extension as one large piece of glass, that would maximise the 

We proposed to flip around the kitchen-dining layout and insert a kitchen island facing the garden and the light. 

We easily obtained planning permission with a higher party wall and opted for a fully glazed side roof, to maximise the light gain. 

Twickenham, 

London

corridor view.jpg